Szeretettel várunk egy kellemes találkozásra az illóolajokkal, ahol betekintést nyerhetsz az illóoaljok csodálatos világába, megtapasztalhatod illatukat, hatásukat testedre és lelkedre. Alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez, a személyes találkozásokat átemeltük az online világba. Minden érdeklődő kaphat egy mintacsomagot, ami néhány olajból mintát tartalmaz, így a közös illatélmény valóban illatos élmény lesz!

class1

 

Amit mutatunk

  • mi az illóolaj és mi nem az
  • hogyan hatnak ránk az olajok
  • valóban veszélyesek ezek az olajok?
  • mit jelent a doTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű minőségbiztosítási rendszer
  • ismeredés a minta olajokkal, hogyan használhatjuk azokat a mindennapokban

A tökéletes hatás kedvéért, azt javaslom, hogy csak itt, a közös illatolás során nyissad ki az üvegcséket.

Ha szeretnél részt venni, vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi lehetőségek egyikén:

Reszler Margit & Hegedűs Gábor
Telefon: +3670-7765592
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Reszler Margit & Hegedűs Gábor
Telefon: +3670-7765592
Email: lelekolaj@gmail.com

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.