Hatása:
támogatja az emésztő, immun- és légző rendszert
támogatja a gyógyulást, a fizikai energiát
tisztít, illata élénkítő, melegítő hatású

Előállítása: a héjából hidegen sajtolással  (1 kiló olajhoz 3000 citrom)

Használható:
Aromatikusan, belélegezve
Külsőleg, helyileg, hígítás nélkül közvetlenül a bőrre külsőleg; a reflexpontokra vagy a problémás helyekre

Biztonsági előírás:
Fényérzékenyítő hatása miatt külsőleges használat után legalább 12 órán át kerülje a napfényt, szoláriumot, ellenkező esetben extrém bőrirritációt okozhat.

Mikor alkalmazható? Többek közt:
Gondolatok tisztítása
Idegrendszer erősítése
Jóléti érzés támogatása
 Antidepresszáns
Gombásodás gátló, antioxidáns, vírusölő
Lakás tisztításakor
Rágó, foltok, pecsétek és zsírfoltok eltávolítása
Emésztési problémák
Haj tisztítása
Gubancos haj kifésüléséreFigyelem!
Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket, vagy az orvos által előírt terápiát! Minden esetben konzultáljon orvosával, ha elkezdi használni az esszenciális olajokat! Egy Ön számára új olaj használata előtt mindig végezzen először bőrtesztet! Gyermekeknél, érzékeny bőrüeknél érdemes hordozó olajban higítva bőrre kenni! Az esszenciális olajokat szembe, fülbe, nyílt sebbe csepegtetni tilos! Ha allergiás reakciót tapasztal függessze fel az olaj használatát! Ha citrusféléket használ bőrön, kerülje a nap- és szolárium érintkezést min. 12 órán át!

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Reszler Margit & Hegedűs Gábor
Telefon: +3670-7765592
Email: lelekolaj@gmail.com

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.