Oregánó (szurokfű) - OREGANO - Origanum Vulgare

A szurokfű a leghatékonyabb és legerősebb illóolajok egyike és már évszázadok óta használják a hagyományos egészségügyben annak fertőtlenítő és immunerősítő tulajdonságai miatt. Természetes immunrendszer erősítő, valamint egy természetes antibiotikum, akárcsak a kakukkfű. Leginkább csak szezonálisan alkalmazandó!

 

Lelki - Mentális hatásai:
Támogat a negatív önakaratú hozzáállás elengedésében és segít elengedni azokat a merev, hátráltató gondolati mintákat, amelyekhez ragaszkodunk. Támogat, hogy elfogadóak és taníhatóak lehessünk. Segít megtisztítani az életünket a negatív emberektől, szokásoktól, élethelyzetektől. Bátorít, hogy megszabadulhassunk minden olyan visszahúzú erőtől, amely gátolja kiteljesedésünkett.

FONTOS! Ez egy erőteljes, csípős hatású olaj! Minden esetben hígítani kell, ellenkező esetben erős bőrirritációt okozhat! És 2 hétnél tovább NE használd!
Teafával 1:1 együtt arányban használva durván ütős vírus és baktérium ellenes hatású.

Használata:
Helyileg: 1-2 cseppet keverj 1/4 teáskanál kókuszolajba - bőrgombák, izületi gyulladás kezelése céljából.
Talpakra: 1-2 cseppet keverj 1/2 teáskanál kókuszolajba - immunerősítés, fertőzések ellen 7-10 napon át reggel, este
masszírozd a talpakra.
Kapszulába: Gyulladások, fertőzések kezelése esetén tegyél 1-3 cseppet üres kapszulába. Teafával 1:1 együtt arányban használva durván ütős vírus és baktérium ellenes hatású.

Mikor alkalmazd?
Vírusirtás
Baktérium és gombaölő
Antioxidáns
Torok-, mandulagyulladás
Légúti betegségek
Szájüregi afták
Influenza

Egy kisfilm arról, hogy mi a hatásuk titka:

Az Oregano esszenciális olajjal számos klinikai vizsgálatot, kisérletet végeztek. A tudományos publikációkat megtalálhatod a www.aromaticscience.com weboldalon.

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Reszler Margit & Hegedűs Gábor
Telefon: +3670-7765592
Email: lelekolaj@gmail.com

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.