ANYAGCSERE KEVERÉK
Régebbi neve: Slim & Sassy


Összetevők: 
   Grapefruit, Citrom, Borsmenta, Gyömbér, Fahéj

Mikor alkalmazható?

Többek közt:
Anyagcsere gyorsítás
Zsírégetés 
Vércukor egyensúly
Túlzott cukor, szénhidrát étvágy
Veseműködés fokozása
Méregtelenítés
Magas koleszterinszint
Emésztés támogatás
Fizikai és Mentális teljesítményfokozás

A benne lévő citrusfélék miatt, ha fedetlen bőrre kerül, akkor kerülje a nap -és szolárium érintkezést legalább 12 órán át!

Az Anyagcsere Keverék összetevőivel számos klinikai vizsgálatot, kisérletet végeztek.
A tudományos publikációkat megtalálhatod a www.aromaticscience.com weboldalon.

Figyelem!
Az esszenciális olajok nem helyettesítik a gyógyszereket, vagy az orvos által előírt terápiát! Minden esetben konzultáljon orvosával, ha elkezdi használni az esszenciális olajokat! Egy Ön számára új olaj használata előtt mindig végezzen először bőrtesztet! Gyermekeknél, érzékeny bőrüeknél érdemes hordozó olajban higítva bőrre kenni! Az esszenciális olajokat szembe, fülbe, nyílt sebbe csepegtetni tilos! Ha allergiás reakciót tapasztal függessze fel az olaj használatát! Ha citrusféléket használ bőrön, kerülje a nap- és szolárium érintkezést min. 12 órán át!

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdésed merül fel az esszenciák használatát illetően, szeretnél kipróbálni valamilyen illóolajat vagy a vásárláshoz kérsz segítséget, keress bátran, telefonon este 18:00 óráig!

Reszler Margit & Hegedűs Gábor
Telefon: +3670-7765592
Email: lelekolaj@gmail.com

Jognyilatkozat
Jelen weboldal nem a doTERRA vagy bármely kapcsolt vállalkozásának hivatalos weboldala, az azon elhelyezett tartalmak nem minősülnek a vállalat hivatalos közléseinek, a honlapon közzétett információkért semmilyen felelősséget nem vállal. Minden védjegy vagy bejegyzett védjegyet tartalmazó szimbólum a dōTERRA Holdings, LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye.